tiistai 16. marraskuuta 2010

Kierrätystä

Minulla on pitkästä aikaa telkkari auki tähän aikaan illasta ja kanava 3 eli menossa on tämä kuuluisa Kauniit ja Rohkeat......huh,huh. Joskus muinoin tuli sitä joskus katsottua, meno ei ole näköjään muuttunut vuosien varrella. 
Sama kuteminen ja kierrätys näköjään jatkuu samaan malliin kuin aina ennenkin, kuinkahan monta kertaa siellä on kierrätetty miehiä ja naisia, henkilöt eivät vain ole pahemmin vaihtuneet, aina kun pariskunnan sukset menvät ristiin, palataan X-n luo ja siinä välissä käy suvun matriarkka haukumassa osapuolia kuin rakkikoira.
Luulisi, että suuressa Amerikan maassa olisi enemmän tarjolla sekä miehiä että naisia, että ei tarvitsis samoja ihmisiä kierrättää.
Onkohan meilläkin täällä otettu mallia suuresta maailmasta, kun ei malteta olla yhden kanssa kuin hetken aikaa ja sitten taas pannaan kierrätykseen.

Ja nyt anteeksipyyntö heille, jota tämä minun kirjoitukseni loukkasi!

5 kommenttia:

maximex kirjoitti...

Älä muuta sano. Samaan kategoriaan vois lukee kotimaiset sallitut jutut sun muut sen kaltaiset.
Kerroin jossakin plokissa, miksi filmiteollisuus hyödyntää näitä ihmisten samaistumishaluja.

Kun normaali, konkretisempi lähinaapurien asioihin puuttuminen, on tullut mahdottomaksi nyky-yhteiskunnassa, siis ei voida seurata naapurien edesottamuksia lähempää, näihin läheisemmin puuttuen, niitä ruotien, niin tämän kaltaiset ohjelmat saavat korvata tuon puutteen (meille) katsojille.

Siitä syystä myös kaikki lähes normaaliksi luokiteltava nokittelu netissäkin kiinnostaa aina ihmisiä. Näistä syistä he tilanteita myös haluavat seurata.

Mustaleski kirjoitti...

Tämähän oli ihan asiaa ja ihan hyvä miettiä mitä sitä itsekin välillä säätää ja sählää ja yhtä paljon siinä kyllä haavoittuu itsekin eikä tämä kokoon liimattu sydänkään vielä/ikinä suuria kestä:)

AnnaY kirjoitti...

Hih.. marizan, varsinaisia kierrätyskeskuksia taitavat olla ne deittimarketit. Taisin joskus vuonna .. jotain .. siitä kirjoittaakin. Pitääpä etsiä! Sinulla on todella kaunis sivusto!

marizan42 kirjoitti...

Kiitos Anna, tästä tuli tämän näköinen vähän vahingossa, mutta tykkään kyllä itse tästä.

Mustaleski kirjoitti...

Miten se vahingossa tuli, minulla olisi idea mutta en osaa toteuttaa, kukahan auttaisi?