perjantai 5. marraskuuta 2010

Pelottaa taas tuleva yö, kun tietää,että ei taaskaan saa unta.
Nyt on mennyt jo lähes  kaksi viikkoa ympäri vuorokauden valvomiseen......kun ei vaan saa nukuttua.
Mitään erikoista syytä kipuja tai stressiä  ei ole syynä valvomiseen......elämä on kaikin puolin kunnossa, ei ole edes sydän suruja mikä valvottaisi.
Unettomuuteeni ei ole auttanut oikein mikään, ei miedot lääkkeet, ei musiikki eikä lukeminen. No, eihän tämä valvominen minulle uutta ole, mutta en ole näin pitkiä jaksoja siitä kärsinyt.
Lähden taas kokeilemaan ja toivon, että jospa sittenkin se Nukku-Matti löytäisi tien luokseni.
Hyvää yötä, nukkukaa hyvin ja nähkää kauniita unia!

7 kommenttia:

Petriina kirjoitti...

Varmaan olet tätäkin kokeillut, mutta kerron silti että mulle joskus auttaa se kun käyn syömässä voileivän ja juon lasin maitoa. Olen yleensä hyväuninen, mutta joissakin elämän stressitilanteissa olen kärsinyt unettomuudesta, johon eivät ole nukahtamislääkkeetkään auttaneet ja aamulla on pitänyt lähteä töihin!

syysmyrsky kirjoitti...

Oletko kokeillut Melatoniinia tai onko se sinulle tuttu? Jos ei,niin käy tutustumassa netin kautta.Tiedän ihmisiä,jotka ovat saaneet tästä apua unettomuuteen.Ei ole kalliskaan,mutta vaatii Suomessa reseptin.

peequu kirjoitti...

Tiedän tunteen ja tilan. Lääkkeet auttoivat, mutta liika oli aina liikaa. Uskon, että kaikkea kannattaa kokeilla. Muutos ja muutto toi mulle nukkumisentaidon takaisin, mistä erittäin onnellinen olen. Jos voit päivällä nukkua, anna mennä valvoten, tee jotain kivaa, älä taistele vastaan. Toivon että Uni-ystävä pian saavuttaa sinut !

AnnaY kirjoitti...

Yö on outoa aikaa.

En paljoa elämässä kadehdi:
yksi on laulun lahja, toinen taulun teon ja kolmas kateuden piikki iskee takavasemmalta, kun tapaan ihmisen jolla on oivalliset unenlahjat!

Unettomuuteen ei auta muu kuin valvominen!

Näin on ihan itse päätellyt sisar Anna, huonojen unenlahjojen lapsi.

marizan42 kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja nikseistä, täytyy kokeilla.

Irja Viirret kirjoitti...

Voi Marizan miten tuttua, sudenhetkeni säikyttämänä on jäänyt tämä valvominen ja vasta kun kello on jo aika paljon voin ehkä nukahtaa.. Toivotan Sinulle hyvää Pyhänpäivää kaikesta huolimatta. Lukeminen, näkkäri ja tee ovat minua joskus auttaneet vähän.. jos ajatuksin voisin Sinua auttaa nukkuisit kuin lapsi:)

vikke10 kirjoitti...

Suosittelen lekurissa käyntiä.
Kyllä siihen unettomuuteen jokin syy löytyy..
ja onhan lääkeitä olemassa.
Jo pelko siitä ,ettet saa unta..häiritsee unen tuloa ?