torstai 10. maaliskuuta 2011

Kolari

Olipa ikimuistoinen naistenpäivä.
Olin pitkästä aikaa päivätansseissa, porukka oli vanhaa ja vieläkin vanhempaa, toki tuttujakin oli paljon ja oli kiva nähdä heitä pitkästä aikaa, en ollut käynyt siellä puoleentoista vuoteen, joten kynnys oli aika korkea taas lähteä. Mutta mitä kauemmin on poissa, niin sitä vaikeampi on lähteä uudestaan. 

Sieltä paltessani ajoin sitten elämäni ensimmäisen kolarin, minulla on ollut ajokortti vuodesta-68 ja näin pitkälle olen päässyt ilman kolhuja, vaikka ajan lähes päivittäin.
Tulin Hiekkaharjusta Kielotietä pitkin ja kun tulin Talvikkitien risteykseen ja liikenneympyrään, niin silloin rysähti. Jostakin syystä en vain huomannut vasemmalta tulevaa autoa, vasen etukulma meni kasaan, vauhti oli hiljainen koska tulin kolmion takaa, joten kovin pahaa jälkeä ei tullut, ei liioin henkilövahinkoja. Toinen osapuoli ( mies) toivotti vain hyvää naistenpäivää ei edes kironnut.
Nyt on vahinkoilmoitus tehty ja auto korjattavana, onneksi on täyskasko.

Kun katsoin kolarin jälkeä, niin tuli mieleeni, kuinka ohutta pelti autoissa loppujen lopuksi on ja kun näkee tosi pahoja kolareita ja kuinka auto on aivan rusinana, niin ihmettelee kuinka siitä yleensä voi selvitä hengissä.

Ajelkaahan varovasti!

13 kommenttia:

Laalinlallauksia kirjoitti...

No sinulla oli onni onnettomuudessa! Hyvä!

Tiedän paikan missä tuo sattui. Ajelin Kielotietä paljon ennen vanhaan, kun meidän rakennusfirmalla oli siellä paljon töitä. Tehtiin poliisilaitoksen sisäkatot, se oli iso projekti, ja tehtiin me muitakin hommia lähistöllä.

Mutta nythän alue on varmasti muuttunut aika paljon.

Pedro kirjoitti...

Onnea onnettomuudessa.

Tuttu paikka minullekin. Maalikylässä on tullut majailtua vuodesta-69. Monesti oon pois muuttanut, mutta yhtä montakertaa takaisin tullut...

Mutta missä kohtaa nuo Kielo- ja Talvikkitiet risteävät ?

Ettei vaan ollut Valkoisenlähteentie?

marizan42 kirjoitti...

Kielotie tulee läpi Tikkurilan keskustan ja yhtyy oikealta tulevaan Talvikkitiehen suureen liikenneympyrään, ennen Aamuruskontietä ( muistinkohan tuon kadun nimen oikein ) ja ennen oikealle kääntyvää liittymää kehälle.

kaisu marjatta kirjoitti...

enkeli oli vieressä .. varmasti vaikuttaa lisä varovaisuuteen. tiksin keskusta on melkoinen hyrrä..

Onneksi ei käynyt pahemmin

orvokki kirjoitti...

Voi sinua.. Johan se liikenneympyrä on ollut siinä pari vuotta. Mutta nyt muistat sen aina. Onneksi meni vain peltiä, sen voi aina korjata.

Mutta nyt olet ilman autoa, kauanko? On varmaan kuin toinen raaja olisi amputoitu, kun auto on telakalla. :) Vaikkei sitä joka päivä käyttäisikään.

peequu kirjoitti...

Parasta että sinä voit hyvin!
Hyvää että sulla on vakuutus.
Aika säikäyttävä kokemus kuitenkin, eikö !
No lopunelämää voit ajaa huoletta, ei yleensä toistu, ainakaan rauhalliselle kuskille!

Irja kirjoitti...

Peltilehmät voi aina korjata ihmishenkiä ei ikinä. Onni onnettomuudessa ja hyvä että oli kaskokin, eikös se muuten ole pakollinen?

Mukavaa viikkoa Sinulle!

Laalinlallauksia kirjoitti...

Ei kasko ole pakollinen, vain liikennevakuutus on, ja se korvaa vastapuolen vanhigot jos on niitä aiheuttanut. Kasko korvaa omatkin. Mutta ei välttämättä silloin jos on törkeä varomattomuus yms. kyseessä.

Tuollaiset tapahtumat ovat aina ikäviä, mutta onneksi kävi noinkin "hyvin".

Hyvää viikonloppua!

marizan42 kirjoitti...

Tämä oli vain vähäinen liikennerikkomus, poliisien mukaan.Kasko korvaa minunkin autoni korjauksen, minä maksan vain omavastuu osuuden.

Kiitos kommeista!

Laalinlallauksia kirjoitti...

No hyvä juttu, en minä arvellutkaan tuota kolaria sellaiseksi törkeäksi vaarantamiseksi!

Saitko edes sakkoja? Täällä tulee sakot automaattisesti, jos on pienenkin vahingon aiheuttanut maantiellä, se tulee liikenteen vaarantamisesta.

AnnaY kirjoitti...

Hienoa, että tuli vain peltivaurioita! Tärkeintä on, että ihmiset säästyvät. Halit.

marizan42 kirjoitti...

Ei tullut sakkoja,pääsin varoituksella.

Laalinlallauksia kirjoitti...

No olipa hyvä juttu että pääsit vain varoituksella! Täällä ei pääse mistään kämmistä varoituksella! :(

Onneksi ei ole sattunut mitään, josta olisi tullut sakot, mutta pojalle tuli sakot kun just ostetusta asuntovaunusta irtosi rengas matkalla kotiin!

Koputan puuta!

Hyvää loppulauantaita!