torstai 16. kesäkuuta 2011

Kesäkiireitä

Kevät on mennyt ja kesä jo pitkällä, enkä ole ehtinyt enkä jaksanut tänne mitään kirjoitella enkä paljon lukeakaan.
On ollut huoli ystäväni (vanhan) terveydestä ja alkavasta dementiasta, tyttärien kanssa olemme pitäneet yhteyttä ja olen heille viestitellyt aina tarpeen tullen tilanteesta, koska hän pitää enempi yhteyttä minuun kuin omiin lapsiinsa. Nyt ovat tyttäret ajantasalla isänsä voinnista ja kaikki on suht. hyvin. 

On ollut tyttäreni muutto viereiseen kaupunkiin ja siinä on ollut taas työtä kerrakseen, on pitänyt hankkia uusia huonekaluja, kun entiset ovat liian suuria. On kierretty huonekaluliikkeet ja kirpputorit ja aina on jotain löytynyt, rahaakin on saanut mukavasti kulumaan ja kun hänellä ei ole autoa, niin minä olen joutunut hoitamaan kuljetukset.

Mökilläkin olemme ehtineet välillä  piipahtamaan ja nyt olin kerhon kanssa parinpäivän reissulla Imatralla ja Lappeenrannassa. Puumalassa meidät vietiin tunnin risteilylle Saimaalle, sää ei vain oikein suosinut risteilyä, kun sataa tihuutteli kaiken aikaa.Kävimme myöskin Lemillä syömässä kuuluisaa särää, olin kyllä kuullut puhuttävän särästä, mutta en tiennyt mitä se oli, ei ollut moni muukaan siitä tietoinen joten se oli yllätys lähes kaikille. Hyvää oli särä ja sitä oli riittävästi.

Näissä merkeissä on kevät ja alkukesä mennyt ja kohta on juhannus. 
Huomenna lähden taas mökille hyttysten ja paarmojen suureksi riemuksi.

Mukavaa, aurinkoista kesää toivottelen teille kaikille!

Kuva mökkilaiturista.

4 kommenttia:

peequu kirjoitti...

Kiireitä sulla tuntuu olleen, vaikka muille jaettavaksi, vaan taitaa aika kulua hyvin ja yöllä nukuttaa.
Pelkään täällä helteen palaavan, pidän kiinni noista 20:sta asteesta, viileää tarpeeksi.
Mukavaa mökki-aikaa ja Juhannusta !

orvokki kirjoitti...

Tutunoloinen kuva :)
Pitääkös sitä nyt ehdoin tahdoin hyttysten ja sääskien ja paarmojen syötäväksi mennä, minä en ole nähnyt vielä ainuttakaan....


Hauskoja maallaoloaikoja, hyvät muistot sieltä on !

Irja kirjoitti...

Kiva kuulla sinustakin marizan, kurja kun et tule Kalajoelle, mutta hyvää kesän jatkoa Sinulle ja voimia niihin asioihin, joissa olet tukena.. kaunis mökkilaiturikuva, juhannuksena olin järvisuomessa ja todella onnellinen se joka tämän maiseman omistaa.

taivaantulet kirjoitti...

etsin sun uutta tekstiä ja osuin tänne! kesä on mennyt tosi nopeesti...eilen aloitettiin jo allasjumppa.
hyvää syyskuuta!