keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Auto

Nyt on ollut paljon puhetta loukkauksista ja kiltteydestä ja ihan aiheellisesti. Tänään olisi ollut minullakin aihetta vähän räjähtää ja ladella ilkeyksiä ja haukkua nurin oikein eräs suuri autojen merkkikorjaamo. 

Olin ollut katsastuksessa marraskuun lopussa, auto meni muuten läpi tarkastuksen, mutta pientä korjattavaa löytyi mikä täytyisi hoitaa kahden viikon aikana.
No, minä soittamaan aikaa merkkikorjaamoon ja sainkin ajan tarkistusta varten.  Tiedot kirjattiin ja samalla todettiin, että tarvittavia osia ei ole, mutta ne tilataan heti ja kahden viikon päästä auto korjattaisiin, eli tänään. Sain vielä tekstiviestin missä  muistutettiin asiasta. 
Aamulla ajelin sitten korjaamolle ja jätin auton sinne, kertoivat ilmoittavansa koska auton voi hakea.

Iltapäivällä tuli soitto, missä kerrottiin, että (yllätys,yllätys) mitään osia ei ollut kukaan muistanut tilata ja voisin hakea auton ja nyt sitten osat tulisivat pikana "jostain" ja auto korjattaisiin heti välittömästi.
Arvatkaapa, ottiko vähän hermoon??? Tämä herrahenkilö oli eri mies,eikä ollut silloin paikalla kun olin siellä aikaisemmin käynyt.

Tuli sanottua muutama valittu sana korjaamon touhusta, mutta kaikessa ystävyydessä eikä rähjäämällä, eihän se tämän miehen vika ollut ettei asiaa ollut hoidettu, uskon kuitenkin, että terveiset menivät perille. No, tekevälle sattuu, ei se kuitenkaan rähjäämällä parane. Uskon, että hänelle oli tosi nolo soitaa ja kertoa heille sattuneesta mokasta.
Olen aina ollut sitä mieltä, että asiat voi hoitaa muutenkin, kuin huutamalla ja rähjäämällä.

5 kommenttia:

Mustaleski (B.Blume) kirjoitti...

Viisaasti sanottu marizan, rähjääminen on tosi tyhmää ja vaikka joskus tulee jotakin vähän möläytettyä sen enemmän poikkeus kuin sääntö:)

vajaa pakkaus kirjoitti...

Oliko se autosi punainen Peugeot vaiko Rellu?

Maahantuonnissa tulee ilmeisesti vuoden vaihtuessa muutoksia.
Se voisi hyvin selitää "unohtamisen" noikin suuressa kaupungissa.

Jos et aja pitkiä matkoja, vaihda mopoautoon. Säästyt monelta vaivalta kuten esim. "käyttömaksusta" ja käyttövoimaverosta. Kulutuskin putoaa huomattavasti!

orvokki4 kirjoitti...

Kuis se on vain 2 viikkoa huoltoaika katsastuksen jälkeen. Muistaisin, että aikaa olisi ollut 1 kk. Mutta onkin monta vuotta siitä, kun viimeksi ei auto mennyt läpi, silloin, kun oli vanhoja autoja ja menin sinne ilman mitään etuhuoltoa.

Toivottavasti saat autos kuntoon ennen reissua, muuten menee kilvet ja ajo-oikeus..hih.

Vajaapakkaus, mukavuudesta on valmis vähän pulittamaankin tuohta, täällä kun ei tuo "poikittaisliikenne" aina toimi. Ja jos timii, niin aikataulut on harvassa.

aikatherine kirjoitti...

Hyvää ja rauhaisaa Joulua sinulle Maritza ja onnellista uutta vuotta

marizan42 kirjoitti...

VP, auto japanilainen ja maanantaina se nyt sitten korjataan.