sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Musiikkia
Kuuntelen tässä tv-kanavaa Harju & Pöntinen, siellä soi kaiken aikaa Kari Tapion kaunista musiikkia hänen muistolleen. Hän jätti suuren surun kaikkien meidän sydämiin.
Olen usein ajatellut, että meille on syntymä hetkellä annettu myös aika jolloin meidän on täältä lähdettävä. Tämä on vain minun ajatukseni, mutta kuitenkin.
Hyvää matkaa, lepää rauhassa!

6 kommenttia:

marizan42 kirjoitti...

helmiina49 sanoi...

Uskomattoman kaunis..kyyneleet virtaa..kiitos Marizan..

12. joulukuuta 2010 0.40

marizan42 kirjoitti...

Anteeksi helmiina....korjasin tekstiä ja kopion kommentisi ja siitä tuli sitten tämän näköinen.

AnnaY kirjoitti...

- "kullakin on kellonsa pohjas sydämen ja kun se seisahtaa niin kuolon aika alkaa, virta venhettä vie.." tuttu runo ja niin totta!

maximex kirjoitti...

Opeta meita laskemaan päivämme oikein, että saisimme viisaan sydämen. (Ps 90:12)

syysmyrsky kirjoitti...

Olen pitänyt Kari Tapion musiikista aina.Nyt ei enää uusia lauluja tule....Kiitos tästä!Minä uskon,että elämäni ja sen mitta on jonkun vahvemman käsissä.En osaa paremmin selittää,mutta se usko on vahva ja tekee hyvän olon.

aikatherine kirjoitti...

Vahvin käsi on luojamme Jumalan käsi. Sanottakoon Häntä millä nimellä tahansa. Myös elämämme on Hänen kädessään ja jokainen sanamme tekomme ja virheemme on vaakakupissa kerran. Rakkaus on ainut mitä ihmiseltä odotetaan, rakastaa lähimmäistään ja Jumalaa koko sielustaan. Lohdullista on lähteä ihmisen, jolla ei ole suurta säkillistä anteeksi pyytämättömyyttä tai antamista. Sillä meidät tuomitaan miten olemme tällää toisemme tuominneet.