lauantai 10. maaliskuuta 2012

Erikoinen tapaus

Muutamia vuosia sitten eräänä sunnuntaina soi puhelin. Miesääni esitteli itsenä, kertoi nimensä ja kysyi onko nimi tuttu.....ei ollut. Hän kertoi siivonneensa laatikoita ja löytänyt puhelin numeroni ja päätti soittaa.
Kysyin, että olimmeko kentie tavanneet jossain, käykö hän esim. tanssimassa. Mies kertoi, että hän ei tanssi, mutta ei liioin kertonut missä olsi minut kenties nähnyt tai mistä oli saanut numeroni. Sen kuitenkin tiesin, että en ollut itse numeroa antanut. Minulla ei ole tapana jaella puh.numeroitani ympäriinsä.

Mies oli fuksun oloinen ja juttelimme niitä näitä, mutta siinä sivussa kyseli minulta kaikenlaisia asioita, vähitellen kävi ilmi, että hän tiesi minusta ja elämän tilanteestani aika paljon, vaikka en ollut kertonut itsestäni oikein mittän. Hän kertoi myöskin itsestään, elämästään, työstään ja harrastuksistaan. Hän tiesi missä asuin vaikka en ollut sitä  kertonut, hän asui muutaman kilometrin päässä kodistani.

Kun puhelu eteni, niin aloin miettiä kuka ystävistäni olisi ollut asialla, kertonut minusta ja antanut puh.numeroni.......kukaan ei tunnustanut, enkä tänäkään päivänä sitä tiedä.
Puhuimme tunnin verran ja seuraavana päivänä taas tunnin. Muutamien soittojen jälkeen hän ehdotti tapaamista. Olin sen verran utelias, että suostuin tapaamiseen, mutta päivällä. Kyselin treffi paikkaa jolloin hän sanoi, että tavataan sinun auton luona, sinullahan on Honda. Auton luona, mistä hän tiesi parkkipaikkani!!! Parkkipaikkani ei ole talon pihassa missä asun , vaan kauenpana ja sitä on vaikea löytää, jos ei sitä tiedä, näkyvällä paikalla kumminkin.

Vähän levottomana menin treffeille ja olin varautunut lähtemään karkuun, enhän tiennyt minkälainen mies odottaisi autoni vieressä, se, että hän tiesi parkkipaikkani alkoi minua vähän hirvittää.
Autoni vieressä seisoi tumma komea mies joka vaikutti ihan normaalilta tavallisesta mieheltä.
Teimme pienen kävelylenkin ja juttelimme, yritin edelleenkin saada selvää mistä oli saanut numeroni, mutta ei suostunut kertomaan.

Tapasimme muutaman kerran, mutta ei siitä mitään suurta romanssia tullut. Olemme kuitenkin ystäviä edelleenkin ja soittelemme joskus.

7 kommenttia:

Milena kirjoitti...

Onpa erikoinen tapaus, Marizan. Mikset kysy suoraan mieheltä, keneltä hän oli saanut tietonsa. Ajattelin viimeksi tänään, että jokainen ihminen tuntee puolituttavia, jotka eivät välttämättä tiedä siitä toisesta henkilöstä yhtään mitään. Kuulostaako se hassulta?

marizan42 kirjoitti...

Milena, olen kysynyt tältä mieheltä monta kertaa tätä asiaa, mutta ei suostu kertomaan. Luulen kyllä, että joku on antanut numeroni, ei ole voinut muuten tietää niin paljon elämästäni.

AnnaY kirjoitti...

Varmaan hän onkin aivan kunnollinen ja turvallinen tapaus.

Jos minulle sattuisi vastaavaa, pelkäisin kyllä tosi paljon. Vaikka kerron blogissani elämäni tapahtumista, olisi aikas ahdistavaa, jos joku tietäisi esm. osoitteeni tai puhelinnumeroni, vaikka en itse niitä olisi kertonut.

maximex kirjoitti...

Luulisin että mies on ihastunut Sinuun, joten hän on ottanut selvää sinusta.

Jos tietää vaikkapa auton rekkarin, niin pelkkä numerotidustelu kertoo kaiken muunkin ihmisestä ja tietty autosta.

En usko että hän on mikään kummajainen, omaa vain hyvän silmän, tyylitajun, maun.

Mutta jos joku varjo alkaa seurailemaan pidemmäksi aikaa tekemisiäsi, niin tee siitä loppu heti alkumetreillä.

Anjuusa kirjoitti...

Sori vaan,Marizan,mutta mielestäni miehessä on jotain hämäräperäistä, jos ei voi kertoa itsestään.
Kai sentään nimen tiedät ja puh.numeron kautta saat tietää osoitteenkin.
Ole nyt kuitenkin varovainen.Miehellä saattaa olla sairas vaimo kotona ja hän hakee seikkailua.
Itse olen niin jähmeä tuollaiseen. Kuitenkin jotain pientä leikkiä kaipaisi varsinkin näin keväällä:)

Irja Viirret kirjoitti...

Minullakin tuli mieleen että hän olisi ihastunut ja ottanut jostakin selvää Sinusta Marizan, emmehän me täällä mitenkään erityksissä elä, suhteita on sinne tänne ja takaisin? Ehkä joku joka tuntee tai tietää miehen, tuntee myös Sinut..Tottahan Marizan nyt nimen tietää, olen siitä varma:) Sinulla on näitä näitä fantastisia miesjuttuja.

orvokki kirjoitti...

Kunhan tekee jäynää olemalla kertomatta miksi, miten ja mistä sai sun yhteystiedot ynnä muut mm. autonpitotiedot. Sen mielestä se on huippuhauskaa, siis olla kertomatta. Kun lopetat tivaamisen (olet jo tainnutkin) niin sitten sitä alkaa ottaa päähän.
Toisaalta ihan mielenkiintoinen juttu. Sulle aina sattuu ja tapahtuu.. :DD