perjantai 12. lokakuuta 2012

Kuulumisia

Kun minusta ei ole kuulunut vähään aikaan mitään, niin ajattelin, kertoa, että olen vielä hengissä.
Syksy on jo pitkällä ja kohta saa odotella lunta. Aika on mennyt osittain harrastusten parissa ja jalkaani sairastellessa. Vaiva josta kerroin joku aika sitten paheni kaiken aikaa, ei ole auttaneet lääkärit eikä mitkään lääkkeet, kipu vain on pahentunut enkä ole päässyt kävelemään kunnolla. Pienikin matka on ollu tuskien taival, tanssimista se ei ole kuitenkaan haitannut, ihme kyllä, se onkin ollut ainoa keino päästä liikkumaan kuin myös auto.

Nyt kuitenkin elän suuressa toivossa, että saan avun vaivaani. Olen aikoinaan käynyt hierojalla joka on saanut selkäni ja issiakseni kuntoon joten tilasin ajan häneltä. Hän tekee monenlaista hierontaa kuten lihastriggerit, hermoratahieronta,urheiluhieronta,vyöhyketerapia ja nikama- ja nivelkäsittelyt.
Olen käynyt siellä kaksi kertaa ja olo on jo huomattavasti parempi, kaikki kiristävät lihakset polven ympäriltä ovat lauenneet ja polvi alkaa taipua normaalisti. Ja hoito jatkuu edelleen, nämä kaksi päivää oli kuulemma vasta alku verytteelyä niin kuin hän asian ilmaisi. Sitä vain olen manannut miksi en mennyt jo aikaisemmin, mutta kun on se "yksi pää kesät talvet"........ei vain tullut mieleen.

Ei pitäisi valittaa, monella ihmisellä on asiat huonommin.......no, en suuremmin valitakkaan, mutta on se vähän masentanut. Nyt olen kuitenkin toiveikas.

Oikein hyvää syksyn jatkoa teille kaikille, voikaa hyvin!
10 kommenttia:

AnnaY kirjoitti...

Mukavaa, että annat kuulua itsestäsi. Sitä niin miettii, missä ihmiset ovat kun eivät kirjoita.
Toiveikkuutta kehiin toivotan ja onnekasta syksyn jatkoa..

Anjuusa kirjoitti...

Kiva kuulla, että olet ihan hengissä ja tanssi sujuu.
Pikku neuvo, hiero aina kun voit näitä polven triggerpisteitä, veri kiertää ja jäykkyys sulaa. Mulla oli aiemmin kanssa polvi ihan paksu,eikä taipunut kunnolla(katkoin sitkeitä oksia polvea vasten). Ihan itsestään ilman lääkäreitä se sitten kuntoutui ja on nyt normaali.
Siis aina kun istut esim telkkaria katsomassa, pyörittelet peukaloilla polvilumpion reunoja. Kyllä se siitä :)! Mutta varothan tulevia liukkaita!

Irja Viirret kirjoitti...

Kiva kuulla että olet hengissä Marizan! Tämä on jo kolmas kerta tänä yömyöhänä kun yritän laittaa tähän jotakin. Aina ei ehkä hoksaa itsensä kanssa että apuja olisi saatavilla johonkin vaivaan ja vastukseen ja se jos mikä kyllä masentaa. Mukava että olet apua tähän saanut.

Kaunista ja tassillista syksyä Sinulle Marizan ja tuo Anjuusan neuvo on ihan paikallaan:)

marizan42 kirjoitti...

Kiitos kommeista ja Anjuusalle kiitos hyvästä hoitovihjeestä!

syysmyrsky kirjoitti...

Mukava kuulla sinusta!Polvelle parempaa vointia toivottelen.Mulla on kans vasen polvi "sökö",mutta Glucosaminia nautin ja en tiedä onko blasebovaikutusta vai totta,mutta säryt ovat helpottuneet.Oletko itse tätä kokeillut?Luontaistuotekaupasta saa miedompaa valmistetta,mulla on reseptilääkkeenä.Hyvää syksyä!

Irja Viirret kirjoitti...

Aivan ensimmäisessä kommentissa muistin kehua Anjuusan ohjettakin, mutta niin vain putosi pois, kun ei jaksanut enää miettiä kunnolla mitään enkä uskonut että kommentti edes osaa tulla tänne, en ymmärrä mitä bloggeri tai ehkä kone kenkkuili eilen.

Milena kirjoitti...

Saa valittaa, pitääkin, tuska moninkertaistuu, ellei pääse ulos häkistään. Veljeni käyttivät aina hevoslinimenttiä jalkapallo-otteluiden jälkeen. En tiedä, tepsiikö, mutta sinullahan on omat niksit käytössä! Toipumista, jotta pääset suksille!;)

marizan42 kirjoitti...

Syysmyrskylle, olen mainitsemaasi lääkettä käyttänyt pari vuotta sitten, mutta nyt marevaanin käytön takia on aika paljon kiellyttyjä lääkkeitä.

maximex kirjoitti...

Iltaa marizan, mukava kuulla Sinusta.
Viimeksi keskustelun keskeyttänyt sen aiheeksi muodostunut aiheeton asia taitaa olla meikäläisen voiton puolella, vaikka se onkin näin kauan, näihin päiviin asti kestänyt.

taivaantulet kirjoitti...

moi! kiva kuulla!
tuota vaivoista valittamista olen myös pohtinut viime aikoina. ei omia vaivoja voi poissulkea sen vuoksi, että joku kärsii enemmän.